lunes, 27 de septiembre de 2010

1ª TEORICA 20-09-10

Aquesta ha segut la primera classe de TPCEF del curs 2010-2011.
Despres de la presentacio del professor amb els alumnes, s'ha plantejat la primera qüestio del curs: Qué ens ha dut aci? Amb la finalitat d'intentar respondre a ella, s'ha realitzat una activitat en la qual la classe a quedat dividida en cuatre parts: totalement d'acord, d'acord, en d'esacord, totalment d'esacord. Tot seguit s'han plantejat una serie de preguntes a les quals els alumnes responien situant-se en una de les cuatre parts i una vegada situats es procedia al comentari del perqué de les respostes donades. Les preguntes han segut les següents:
1. Més de 12 anys en la practica de E.F.?
2. He segut i soc bon estudiant de E.F.?
3. Qué es la E.F.?
4. Uic ser un profesional de la E.F?

COMENTARI: aquesta activitat m'ha fet pensar per primera vegada en quin es el motiu per el qual he triat estudiar aquesta carrera. Desde menuda he practicat esport, primer d'una forma lúdica, jugant amb les amigues, practicant tenis... però crec que amb el pas del temps aquesta pràctica a passat a ser més que un joc per a convertir-se en una forma de vida, per aixó crec que he triat aquesta carrera, perque es la meua forma de vida, es el que realment m'agrada. M'he format amb el esport i l'activitat fisica i m'agradaria que la resta de la meua vida siguera vinculada amb aquest mon.

Una vegada acabada la primera activitat del curs, rientada a coneixer miyor els nostres companys i a nosaltres mateixos, el profesor Victor, ens ha explicat les dues formes possibles de evaluacio (continua o amb examen final), per a que cadaescú puga elegir aquella que més li agrade.

No hay comentarios:

Publicar un comentario